HairButlers, serving hairdressers & barbers

Werkhouding van de kapper

De werkhouding van de kapper is langdurig in dezelfde houding staan. Door die houding zien we erg veel rugklachten bij de kappers, maar RSI komt ook steeds vaker voor. Er zijn vanuit de arbo kappers een aantal regels vastgelegd, waaronder een speciale lichaamshouding. Het is de bedoeling dat het lichaam tijdens het knippen zo recht mogelijk blijft. De werkgever moet zorgen voor een pompstoel en een kappersfiets, zodat je in de juiste houding kunt werken. Maar waarom wordt er niet gedacht aan de hoogte van de werkwagen of trolley? Voor het pakken van materialen of producten wordt regelmatig gebukt omdat de werkwagens vaak iets te laag zijn.

Dit hebben we meegenomen bij de ontwikkeling van onze Kappers trolley. Dé juiste hoogte om in de juiste werkhouding te kunnen werken. Dit zal voor veel minder klachten zorgen in de toekomst, want een goede werkhouding en werkomgeving zijn belangrijk om klachten te voorkomen.

Onze Butlers zijn in hoogte verstelbaar en verhelpen op die manier een verkeerde houding, wat zorgt voor minder klachten. De Hair en BarberButler kunnen ingesteld worden van 85 cm tot 115 cm hoog.

In hoogte verstelbare kappers trolley

Amazing Product: Get your own now!

We zien steeds meer salons die werken met een betere werkhouding omdat ze gebruik maken van HairButler Royal, wil je ook je eigen Butler? Bestel hem dan snel in onze webshop!

Werkhouding van de kapper

Video impressie

In de hiernaast geplaatste video zie je een indruk van de presentatie van de HairButler ‘Royal’ tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg. De Butler werd ontzettend enthousiast ontvangen door de mensen uit de branche. Velen zagen ook direct dé voordelen zoals:

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

  • Duurzaam

  • Ergonomisch

  • Verf en werkwagen in één!