HairButlers, serving hairdressers & barbers

Kappers werkwagen

De HairButler ‘Royal’ is een kappers werkwagen en verfwagen in één. Onze Butler bedient zoals een echte Butler hoort te doen. De Kappers werkwagen biedt ondersteuning en hulp tijdens iedere behandeling. Onder het afneembare topplateau zijn openingen te vinden waar de verfbakjes in geplaatst kunnen worden, zodat ze niet omvallen of wegglijden, super handig dus. Met onze los te bestellen handige accessoires kun je de Butler naar hartelust uitbreiden. Bij het verven is een foliehouder natuurlijk onmisbaar. Naast de foliehouder zijn er nog meer handigheden zoals diverse opbergbakjes, een topplateau, een föhnhouder en een powerstation waar diverse apparaten aan kunnen worden gekoppeld. Onze Butler is ontwikkeld met de kappers, voor de kappers, met als doel een ergonomisch verantwoorde kappers werkwagen te ontwikkelen waar je vele jaren plezier van zult hebben.

De HairButler ‘Royal’ heeft een groot aantal voordelen. De hoogte van de werkwagen zorgt ervoor dat het constant bukken verleden tijd zal zijn. Dit zal zorgen voor minder rugklachten. Hierdoor zullen er in de toekomst steeds minder rugklachten zijn bij mensen die het kappersvak uitoefenen. De HairButler ‘Royal’ is gemaakt van geëpoxeerd staal, daardoor is hij hittebestendig, volledig recyclebaar en gemakkelijk schoon te maken. De grote wielen zorgen ervoor dat er nauwelijks haar tussen blijft zitten.

We zien steeds meer salons die gebruik maken van de HairButlers, wil je ook je eigen Butler? Bestel hem dan snel in onze webshop!

Voor meer info kun je gerust contact met ons opnemen.

Kappers werkwagen

 

Amazing Product: Get your own now!

We zien steeds meer salons die gebruik maken van HairButler Royal, wil je ook je eigen Butler? Bestel hem dan snel in onze webshop!

Video impressie

In de hiernaast geplaatste video zie je een indruk van de presentatie van onze kappers werkwagen, de HairButler ‘Royal’ tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg. De Butler werd ontzettend enthousiast ontvangen door de mensen uit de branche. Velen zagen ook direct dé voordelen zoals:

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

  • Duurzaam

  • Ergonomisch

  • Verf en werkwagen in één!