Kappers trolley

Het is tijd voor vernieuwing , in de vorm van een in hoogte verstelbare, vernieuwende en stijlvolle kappers trolley van HairButlers! Onze Butlers zijn ontwikkeld mét de kapper, voor de kapper, met als doel een duurzame en ergonomisch verantwoorde kapperstrolley te ontwikkelen die je bedient zoals een echte Butler betaamd. De kapperstrolleys zijn uitgevoerd in geëpoxeerd staal, daardoor zijn ze duurzaam, hittebestendig, makkelijk schoon te maken en volledig recyclebaar. Iedere kappers trolley van HairButlers is uitgevoerd met fraaie grote wielen die ervoor dat er nagenoeg geen haar tussen gaat zitten. Desgewenst kunnen de wielen eenvoudig worden verwijderd om de haren te verwijderen.

HairButler

De HairButler is een in hoogte verstelbare werkwagen en verfwagen in één en kent een aantal zeer fraaie en praktische eigenschappen. Je kunt de HairButler uitbreiden met handige accessoires zoals diverse opbergbakjes, een topplateau, een föhnhouder, een foliehouder en een powerstation waar diverse apparaten aan kunnen worden gekoppeld. Ook de scharen worden goed beschermd en op een vernuftige manier opgeborgen. En natuurlijk staat deze trolley op haarvrije wielen.

In hoogte verstelbaar

Zowel de HairButler en de BarberButler zijn in hoogte verstelbaar. De hoogtes variëren van 85 tot ongeveer 115 cm. Hierdoor zal de werkhouding enorm verbeteren en zullen er in de toekomst steeds minder rugklachten zijn bij mensen die het kappersvak uitoefenen.

We zien steeds meer salons die gebruik maken van de HairButlers, wil je ook je eigen Butler? Bestel hem dan snel in onze webshop!

Voor meer info kun je gerust contact met ons opnemen.

Kappers trolley

Amazing Product: Get your own now!

We zien steeds meer salons die gebruik maken van onze Butlers, wil je ook je eigen Butler? Bestel hem dan snel in onze webshop! Kijk ook eens op onze FB pagina.

Hairbutlers verschillende kleuren

Video impressie

In de hiernaast geplaatste video zie je een indruk van de presentatie van de HairButler tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg. De Butler werd ontzettend enthousiast ontvangen door de mensen uit de branche. Velen zagen ook direct dé voordelen zoals:

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

  • Duurzaam

  • Ergonomisch

  • Verf en werkwagen in één!