HairButlers, serving the barbers

The BarberButler

Onze in hoogte verstelbare BarberButler is ontwikkeld als barber werkwagen. Aan de zijkant van het bovenblad is alle ruimte om de verschillende tondeuzes op te hangen. Het vaste bovenblad heeft geen uitsparingen voor verfbakjes zodat er ruimte genoeg is om alle tools zoals scheerkwast, scheermessen, scharen en scheerzeep kwijt te kunnen. Een stoere en praktische Butler die veel barbieren zal gaan bedienen. Deze stevige en geëpoxeerd stalen workstation beschikt over 4 professionele haarvrije wielen en is uit te breiden met allerlei vernuftige handigheden die samen met de kappers ontwikkeld zijn. Aan de zijkant  kun je diverse handigheden kwijt en op de 2e etage kun je bijvoorbeeld allerlei flessen en spraybottles kwijt.

Het strakke, industriële en handgemaakte model is naast blank staal ook in verschillende kleuren leverbaar en past daarom in iedere barbershop.

barber

Barber werkwagen

The BarberButler: Get your own now!

We zien steeds meer barbers die gebruik maken van HairButler Charles, wil je ook je eigen Butler? Bestel hem dan snel in onze webshop!

BarberButler, de werkwagen voor de barber

 

Video impressie

In de hiernaast geplaatste video zie je een indruk van de presentatie van de HairButler ‘Royal’ tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg. De Butler werd ontzettend enthousiast ontvangen door de mensen uit de branche. Velen zagen ook direct dé voordelen zoals:

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

  • Duurzaam

  • Ergonomisch

  • Verf en werkwagen in één!